Kendte bøsser får svensk sexhjælp

Godmorgen og velkommen til virkeligheden. Det er fredag, og Henrik Quortrup fra Se & Hør har boostet stikkerhyren. Hvor man før kun høstede 10 af de lange, kan man fra i dag få 100.000 kroner, hvis man ringer ind med snavs om de kendte. Men så skal det altså heller ikke bare være almindeligt snavs. Så skal det være megasnavs.

Og lad os da gå til vaflerne. Alting har som bekendt sin pris, og når den er rigtig, så bliver det hele ligemeget. Og hvor meget får man egentlig for at være anstændig nu om dage?

Ikke en skid. Se bare på valget. Og det har jeg også sagt til min datter på otte:

"Du skal ringe ind til Henrik, min ven", har jeg sagt, "du kan blive rig."

"Jamen jeg vil ikke sladre", siger hun, men det er sådan noget, de lærer i de der speltmels-rundkredse, som statsministeren advarede mod, så jeg prikker hende i panden og siger:

"100.000 stærke! Tænk dig nu om. Der må da være noget snavs, som er 100.000 værd."

"Næ. Jeg vil hellere høre noget mere om megamouth-hajen", siger pigen, der åbenlyst ikke har fattet en brik.

Men jeg vil ikke fortælle hende mere om megamouth-hajer. Det skal være snavset. Megasnavset. Ikke husmandsnusset som på perronerne ved Nørrebro Station. Mere megasnavset som inde i H.C. Ørstedsparken under broen nede i mørket mellem de brugte kondomer.

"Kan du ikke ringe ind og sige, at jeg tit går tur i parken?" hvisker jeg til pigen.

"Næ, for det passer jo ikke", siger pigen, som om løgn i sig selv var en svaghed.

Men det er det ikke. Så langt fra. Ikke i denne virkelighed på denne fredag. Og de elsker homosnavs inde på det blad, og så betyder det mindre, om homosnavset i virkeligheden er snavset - endsige om det eksisterer i virkeligheden. Måske er det derfor, de aldrig skriver det lige ud, når det kommer til stykket. Men de elsker at antyde, at kendte mænd har venner, som er så meget venner, at de ligefrem er blevet til meget nære venner. Hvis De forstår, hvad vi mener. Nutch-nutch.

Og dét er fedt. For så kan jeg en megasnavset nyhed nede fra Tyskland, hvor Bremen Zoo har store problemer med meget nære venner. Hele tre af havens fem pingvin-par har vist sig at være meget nære venner, og nu har ledelsen omsider trukket i nødbremsen. Mandag ankom fire nyindkøbte svenske hunpingviner til Bremen i et forsøg på at lokke bøsserne over i den heteroseksuelle lejr.

Og de kan godt glemme det. For hele 16 zoologiske haver i Japan slås med det samme problem, ligesom hanpingvinerne Roy og Silo i Central Parks Zoo ovre i New York faktisk har været meget nære venner i over syv år nu. De virker ligefrem stolte af det.

Der er bøsser over det hele, hr. chefredaktør. Måske endda lige bagved Dem selv nede i Mad & Vin eller i bilen ved siden af ude på Langelinie. Og hvis pingvinerne gør det i udlandet, så gør de det også her.

Men er det nok? Er der 100.000 stærke i en historie om homoseksuelle svømmefugle i haven på Valby Bakke? Pingviner lugter ganske vist af skidtfisk, men er de snavsede nok til at vralte op ad Allers røde løber?

"Jeg tror det ikke", siger pigen på otte.

"Så ring ind og sig, jeg stjal Guldhornene, og så deler vi hyren i to halvdele, således at du får 5.000", siger jeg.

"Men du har jo ikke stjålet Guldhornene. De blev stjålet i 1802 af Niels Heldenreich", siger pigen.

"Dræbte jeg Tollundmanden?"

"Nix."

"Har jeg noget kørende med paven?"

"Næh, men du virker efterhånden som om, du har noget kørende med de der 100.000 kroner", siger pigen, og jeg prøver at forklare hende, at 100.000 er mere værd end alt mulig andet, men hun siger bare, at man skal være sød og ikke sladre.

"Men bøssepingvinerne beder da selv om det. De må da indse, at den slags adfærd har konsekvenser, når man nyder rampelyset nede i Bremen."

"Hvis man er meget optaget af andres hemmeligheder, så er det nok fordi, man ikke er så stolt af sine egne", siger pigen med en sidste rest af tålmodighed, "og nu synes jeg, du skal fortælle mig historien om den megamouth-haj."

Så det gør jeg. Og det mageløse ved denne kæmpehaj er jo hverken den enorme mund eller de uendelig triste øjne. Det enestående er, at ingen i verden kendte til den, før en fem meter lang han ved fejl svømmede ind i drivnettet fra et amerikansk flådefartøj ud for Hawaii den 15. novenber 1976. Og det er dét, de endnu ikke har forstået inde på Se & Hør: Snavs koster. Ægte hemmeligheder er gratis.

 
 
Illustrationer af Anna Laurine Kornum
Design og udvikling af Mediafarm ApS