Foredrag efter behov v/ Anders Lund Madsen

foredrag_alm200Man kan hyre Anders Lund Madsen til at holde foredrag, hvis man føler behov. Han er knusende dygtig - og også morsom. Igennem de seneste fem år har Anders været en af Danmarks mest efterspurgte og afholdte foredragsholdere, og dét er ikke tilfældigt.

Anders Lund Madsen ved det meste om det meste. Og det er vigtigt. Men det afgørende er, at han kan tilegne sig ny viden og formidle selv komplekse problemstillinger og sagskomplekser, således at snart sagt alle-og-enhver bliver i stand til at forstå dem. Og oven i købet på en underholdende måde. Anders Lund Madsen er dybest set det mest moderne menneske i det her land, fordi han mere end nogen anden herhjemme har forstået, at fremtiden - og nutiden er fremtiden - tilhører dem, der kan omstille sig og lære nyt uden at gå i panik.

Og så er han sjov. Kom det med, at han også er sjov?

alm_afrika_400

For det er han. Man kan hyre Anders Lund Madsen til at underholde på det almene plan. Det kan være om sig selv, om dyr, om literattur, om det moderne mediebillede, om historie, om geografi eller endog om rusmidler. Det eneste, Anders absolut ikke ved en brik om, er vitser med sex.

Man kan også hyre Anders Lund Madsen til at underholde på det specifikke plan. Hvis De for eksempel har en virksomhed, der producerer gaze til forbindinger, så kunne De hyre Anders til at underholde Deres medarbejdere efter en lang og muligvis lidt tør temadag om fremtiden indenfor bandager - med afspring i emnet - og garanti for en ny vinkel på samme. Med andre ord både underholdning og kreativt input. Bare i det seneste halve år har Anders underholdt om bundlakeringer, auto-ophug, kommunal børnepasning og padder. Blot for at tage et par eksempler.

Man kan selvsagt også lade være med at hyre Anders Lund Madsen i det hele taget. Man kan for eksempel hyre Amin Jensen ved at klikke her. Eller prøve at hyre Osama bin Laden ved at klikke her.

Om Anders Lund Madsen

Jeg er født den 15. oktober 1963, og siden er det i store træk gået godt. I 1973 fik jeg en andengradsforbrænding på den venstre tommelfinger, fordi jeg holdt et defekt romerlys i hænderne. Ellers har der ikke været den store dramatik i mit liv. Man kunne jo godt ønske sig at være blevet bidt af en løve eller at have skjult illegale blade under krigen eller noget, men træerne vokser ikke ind i himlen, og lidt har også ret.

Øvrige highlights fra mit liv:

Jeg har rørt ved Prins Henrik i maj 1994.

Madonna har smidt mig ud af Grand Hotel i Stockholm, fordi jeg havde sælskindsbukser på.

Leonard Cohen har lovet mig en middagsaftale med hans datter, der engang har bestyret en telefonsex-hotline i Los Angeles.

Jeg har engang holdt vejret i 3.02.38 minutter.

Det er vist dét.


Book et foredrag!

Du kan booke en foredrag med Anders Lund Madsen hos:

NKBooking
Tlf. 7020 3648
www.nkbooking.dk

 
 
Illustrationer af Anna Laurine Kornum
Design og udvikling af Mediafarm ApS